Baranyában is járt

2023.03.19. 09:12

A súlyok helyett mások értékeit emelte el a konditermeket kifosztó tolvaj

Edzőtermekbe és fürdőkbe járt lopni egy 39 éves szlovák férfi Magyarországon, aki Pécsen, Komlón és Mohácson is megfordult. A rendőrök a férfit a fővárosi búvóhelyén fogták el.

Zs. J.

Forrás: Police.hu

A szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának támogatásával göngyölítette fel a szálakat. Szinte az egész országban – Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt a szegedi rendőrök március 16-án fogták el. A rajtaütés során bűncselekményből származó tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le a rendőrök.

Forrás: Police.hu

A különös és többszörös visszaeső férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet.

A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában