Így biztonságos két keréken

2023.04.01. 09:15

Kirajzanak a motorosok, április 7-én a pogányi repülőteret lephetik el

Április 7-én vezetéstechnikai tréning lesz a pogányi reptéren, amelyre április 1-től 5-ig lehet jelentkezni.

Zs. J.

Fotó: Dunántúli

A HUMDA motoros közlekedésbiztonsági rendezvénysorozata hét állomásra látogat el idén. Az első, április 7-i, Pécsett megrendezendő tréningre április 1-től 5-ig lehet jelentkezni a humdamotosafety.hu oldalon. A képzésen való részvétel feltétele a regisztrációs díj megfizetése. 

A HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. motoros közlekedésbiztonsági napjai azt a célt szolgálják, hogy a résztvevők zárt pályán tudjanak gyakorolni. A jelentkezők többféle gyakorlati tréningen és egy elméleti előadáson vehetnek részt. Az eseményeken instruktorok segítségével a szlalomozást, a vészfékezést, valamint az akadályok és vészhelyzetek elkerülését gyakorolhatják a jelenlévők. A sűrű forgalomban történő előrehaladással, a kanyarívekkel és a kanyarkombinációkkal is foglalkoznak majd a motorosok. Az elméleti előadásokon a közúti elsősegélynyújtásáról, az ittas vezetés hatásairól és a motorkerékpáros balesetek tapasztalatairól is szó esik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában