„A huszonegyedik órámnál már zokogtam”

2023.05.03. 10:39

Botrány egy pécsi autósiskolában: szexuálisan zaklatta tanítványát az oktató

Egy lány fordult hozzánk segítségért levélben, amelyben leírja, hogy egy pécsi autósiskolában szexuális zaklatás áldozatává vált.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: michaeljung

Mint a lány írta, nagyon szeretett volna már jogosítványt, ezért beiratkozott egy pécsi autósiskolába, ami rémálommá vált számára. 

„Húsz órán keresztül szexuálisan zaklatott engem. A huszonegyedik órámnál már zokogtam”, írta levelében a lány.

Ekkor döntött úgy az áldozat, hogy a rendőrséghez fordul. Feljelentést tett, de mint leírta, addig nem tudnak tenni semmit, amíg nem találnak olyan lányokat, akiket szintén zaklatott az oktató.

„A rendőrség után egyből egy másik iskolához mentem, hogy át tudjak iratkozni. Már ott elmondták, hogy az én oktatóm náluk is dolgozott, és azért rúgták ki, mert ott is több lányt szexuálisan zaklatott. Utána felhívtam egy másik iskolát, ahol szintén dolgozik ez az oktató, ott közölték, hogy náluk már csak fiúkat oktathat, nem véletlenül”, számolt be róla a pécsi lány. 

A rendőrség megkeresésünkre közölte, hogy lány április 20-án tett feljelentést a Pécsi Rendőrkapitányságon. 

– A feljelentési jegyzőkönyv felvételét követően a kollégák még aznap szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendeltek el, amelynek részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást nem áll módunkban adni – írta megkeresésünkre a rendőrség sajtóosztálya, vagyis az ügyet elindították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában