Műszaki mentés

2023.05.26. 10:09

Fejtetőre borult autó, sérült gázcsonkok – ez történt csütörtökön

Csütörtökön három műszaki mentésnél avatkoztak be a baranyai tűzoltók.

Forrás: Katasztrófavédelem

Parkoló autónak ütközött, majd felborult egy személyautó tegnap délelőtt Harkányban, a Petőfi Sándor utcában. A járműben csak a sofőr utazott, aki a tűzoltók kiérkezése előtt, önerejéből kiszállt a kocsiból. A mentők kórházba szállították. A siklósi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították az autót. A műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott.

Tegnap Baranya vármegyében két helyen is gázcsonkot vágtak át fűnyírás közben. Délután a szigetvári tűzoltókat riasztották, miután Hobolon, a Liliom utcában egy munkagép fűkaszálás közben megrongált egy gázcsonkot. A tűzoltók a sérült vezeték közelében lévő három családi házat áramtalanították, a beavatkozás idejére egy ember hagyta el otthonát. Este Magyarszéken, a Petőfi Sándor utcában egy családi ház kertjében sérült meg egy gázcsonk, a komlói hivatásos tűzoltók mérései alapján senkinek sem kellett elhagynia az otthonát. A gázszolgáltató szakemberei mindkét helyen kijavították a vezetékeket. Személyi sérülés nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!