Nem tétlenkedtek

2023.05.08. 13:38

Több téves jelzés is befutott a katasztrófavédelemhez hétvégén

Az elmúlt hétvégén tizenhárom jelzés érkezett a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. A tűzoltók háromszor tűzesetet számoltak fel, ötször pedig műszaki mentést hajtottak végre. Öt jelzés tévesnek bizonyult.

Forrás: Katasztrófavédelem

Tűzeset

2023.05.06.

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméteres melléképület szombat kora délután Dunaszekcsőn, az Árpád utcában. Az épület tetőszerkezete beomlott. A mohácsi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Műszaki mentések

2023.05.05.

Két személyautó szenvedett ráfutásos balesetet péntek kora este Beremenden, a Kossuth utcában. Egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A siklósi hivatásos, illetve a beremendi önkéntes tűzoltók vonultak a balesethez, a helyszín biztosításán kívül tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. 

2023.05.06.

Oldalára borult egy személyautó szombat este Pécsvárad közelében, a 6-os számú főúton. A nagypalli elágazásnál három autó karambolozott pár perccel este kilenc után. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták a kocsikat, kettőt áramtalanítottak. Az útra nagy mennyiségű olaj is kifolyt, ezt felitató anyaggal leszórták. A helyszínen félpályás útlezárás volt érvényben. A balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. 

2023.05.07.

Megsérült egy gázvezeték tegnap délután Pécsett, a Cseralja dűlőben. A vezetéket egy munkagép vágta el, helyreállításáig a pécsi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában