Látta?

2023.07.17. 10:27

Szemtanúkat keres a pécsi rendőrség

Fotó: Löffler Péter

A Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya  közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 23-án 7 óra 40 perckor egy 103-as jelzésű helyi járatú autóbusz a Klinikák-Kertváros útvonalon közlekedett, majd a Zsolnay-szobornál beállt a megállóba. Az utasok le- és felszállását követően, az ajtók becsukása során egy leszálló idős nő ismeretlen körülmények között leesett az autóbuszról, amelynek következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában