Hétvégi összefoglaló

2023.08.14. 17:00

Balesetből sem volt hiány a hétvégén - több sérült is van

Az elmúlt hétvégén tizenkét műszaki mentéshez riasztották a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóegységeit.

Bama.hu

Kizárta a lakásból édesanyját egy három éves kisgyerek szombat délután Pécsett, a Rókus utcában. Az anya a tűzoltók segítségét kérte, akik magasból mentő tűzoltógépjármű segítségével, az erkélyen keresztül bejutottak a lakásba, majd beengedték az édesanyát.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó a szigetvári József Attila utcában szombat este. A járműben csak a sofőr utazott, aki önerejéből, könnyű sérülésekkel szállt ki az autójából. A balesethez a szigetvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a gépjárművet. 

Oldalára borult egy kisteherautó Túrony külterületén vasárnap délután. Az egyedül utazó sofőr nem sérült meg a balesetben. A kisteherautó félpályás útzárat okozott, a műszaki mentést a siklósi hivatásos tűzoltók végezték el. Az egység a helyszín biztosítása mellett áramtalanította a járművet. 

Két személyautó ütközött össze vasárnap délután Pécsett, a 66-os úton. A két autóban összesen négyen utaztak, közülük hárman könnyű sérüléseket szenvedtek a balesetben. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a kocsikat. A helyszínen egy sávon haladhatott a forgalom. 

 

Lesodródott az útról, villanyoszlopnak ütközött, majd az árokban állt meg egy személyautó tegnap este a görcsönyi Rákóczi utcában. Az autóban öten utaztak, mindannyian önerejükből szálltak ki az autóból, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában