Ez történt a hétvégén

2023.08.14. 16:20

Látott már égő lótrágyát? A tűzoltók igen!

Az elmúlt hétvégén három tűzesethez riasztották a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóegységeit.

Bama.hu

Forrás: Szigetvár HTP

Kétszintes társasház földszinti lakásában keletkezett tűz vasárnap kora délután Pécsett, a Benczúr Gyula utcában. A lángok a hálószobában csaptak fel, az ott lévő bútorok szinte teljesen megsemmisültek. Az utcában élők megkísérelték eloltani a tüzet, azonban nem jártak sikerrel. 

Az oltást a kiérkező rendőrök, majd a tűzoltók vették át, a pécsi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. A tűz vélhetően elektromos zárlat miatt keletkezett, a szomszédos ingatlanokra nem terjedt át, azonban az érintett lakás lakhatatlanná vált. Az ingatlanban senki sem tartózkodott, személyi sérülés nem történt.

Fotó: Pécs HTP

Négyszáz négyzetméteren égett lótrágya vasárnap délután egy Csonkamindszent külterületén lévő szántóföldön.  A tűz a közeli erdős területet veszélyeztette, de szerencsére nem terjedt át. A helyszínen lévő munkások erőgépekkel segítették az oltást, a lángokat a szigetvári hivatásos és szentlőrinci önkéntes tűzoltók fékezték meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában