Keresik a professzort

2023.08.23. 13:05

Rejtélyes eltűnés rázta meg Pécset, nyoma veszett a halálkutatónak

Ahogy korábban már megírtuk, rejtelmes körülmények között tűnt el egy 83 éves férfi augusztus 22-én. Se szó, se beszéd nélkül hagyta ott feleségét közös sétálásuk közepette. Vajon hol lehet?

Czeczon Enikő

Forrás: UnivTV/youtube

Az eltűnt személy dr. Zágony Rudolf, akit a keleti kultúra neves professzoraként és a Tibeti Halottaskönyv magyar kutatójaként tartanak számon. Olyan különleges világokat kutatott, amely sokunk számára mai napig felfoghatatlan. 

Mi van a halál után? címen is tartott előadást a professzor a Pécsi Tudományegyetem UNIV Tv csatornájának. De elérhető olyan adás is, amelyben beszél magáról a kötetről is, amely egy a számos, Tibetben használatos halotti szertartáskönyv közül. A kötet leírása alapján szuggesztív erővel jeleníti meg a mű a haldoklás, a halál és az utána következő köztes lét folyamatait és történéseit, és mindemellett áttekintést nyújt a halállal kapcsolatos tibeti elképzelésekről is.  

Dr. Zágony Rudolf jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására irányuló rendőri intézkedések eddig még nem vezettek eredményre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában