Érdekes hobbi

2023.09.25. 17:00

Többször is lecsapott már a pécsi keréklazító fantom

Olvasói jelzést kaptunk, hogy a közelmúltban Pécsett, a Kolozsvár utcában a panaszos autóinak kerekein meglazították a csavarokat, illetve egy csavart kivettek.

Zsigmond József

Fotó: romanstasiuk.com

Mint olvasónk beszámolt róla, szombaton Mohácsra ment a kocsival, amikor férjével figyelmesek lettek egy zajra. Megálltak, akkor vették észre, hogy a jobb hátsó kerékből hiányzik egy csavar, és a másik négy csavar is laza. Mint írta, vélhetően valaki meglazította őket. Korábban is volt egy ilyen eset, amiről a rendőrök is beszámoltak: Pécsett, a Makay István utca 5. szám alatti áruház parkolójában ismeretlenek több autó kerékrögzítő csavarját kivették, illetőleg meglazították.

A Pécsi Rendőrkapitányság akkor azt írta, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában