Ez történt

2024.01.11. 10:37

A csúszós út és a lángok sem kímélték a tűzoltókat szerdán

Szerdán pécsi, mohácsi és komlói hivatásos egységeket riasztottak káreseményekhez - tájékoztatta szerkesztőségünket a katasztrófavédelem.

Bama.hu

Két autó ütközött össze frontálisan tegnap délután Pécsett, a Petőfi aknánál. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, más tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. A balesetben senki sem sérült meg.

 

Alagsori helyiségben csaptak fel a lángok

Családi ház szuterénjében keletkezett tűz tegnap este Mohácson, a Tompa Mihály utcában. A tulajdonos miután észlelte a tüzet elzárta a gázt és értesítette a katasztrófavédelmet. A mohácsi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, az alagsorban rongyok, bútorok égtek, a tűz feltehetően elektromos meghibásodás miatt keletkezett. A tűz másra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A beavatkozás idejére a rendőrség lezárta az utcát. 

 

Büfébódé égett Magyaregregyen

Tizenkét négyzetméteres fabódé égett teljes terjedelmében tegnap késő este Magyaregregyen, a Várvölgy utcában. A büféként berendezett bódéban konyhai eszközök égtek, a tűz vélhetően elektromos zárlat következtében keletkezett. A lángokat a komlói hivatásos tűzoltók eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában