Besurranásos lopás

2024.01.12. 14:40

Átverős rablók fenyegetik Baranyát

Besurranásos lopások veszélyére hívta fel a figyelmet a bicsérdi önkormányzat, kiemelve, hogy több környező településen szereztek keserű tapasztalatokat a lakók. A községvezető ezért figyelemre inti a helyieket.

Mohay Réka

Fotó: Witthaya Prasongsin

– Fel szeretném hívni figyelmüket környékünkön több településen történt besurranásos lopások veszélyére. Kérem Önöket, idegeneket ne engedjenek be a házukba, semmilyen ürüggyel vagy információkéréssel kapcsolatban. Épület belső javítását, nyílászárók cseréjét és tetőjavítást színlelő álvállalkozók felbukkanása lehetséges. 

Amennyiben idegeneket észlelnek, úgy polgárőrséget, Szili Lászlót (telefonszám: 70/320-8050) vagy polgármesteri hivatalt (73/472-297) kell értesíteni. 

A másik figyelmeztetés, a tavalyi évben rendőri vezetőink által is ismertetett internetes csalók módszereire hívnám fel a figyelmet. Nagyon vigyázzunk bármilyen megrendelésnél, megrendelés kapcsán ne adjunk ki bankszámlánkról, bankkártyánkról adatokat! A bankok nem telefonon folytatják le adategyeztetéseiket, hanem hivatalos, személyes megjelenéssel adnak felvilágosítást pénzügyi dolgokról.

Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét! – olvasható Vér József polgármester közleménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában