Megvágta magát

2024.02.23. 12:35

Részeg férfi törte be a diszkont ajtaját, hogy tovább ihasson (Frissítve)

Czeczon Enikő

Forrás: Olvasói fotó

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy csütörtök este, 19 és 20 óra között négy rendőrautó érkezett a pécsi Csabi Diszkonthoz, amely a Petőfi utcában található. 

Úgy tudjuk, hogy egy részeg férfi beverte az üzlet ajtajának üvegét, majd bemászott a boltba.

Olvasónk feltételezése szerint pár üveg bort szeretett volna ellopni az illető, de a rendőrök elkapták. 

A helyszínre mentő is kiérkezett, mert a férfi a kitört ajtó üvegével alaposan megvágta a kezét.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Csütörtökön egy másik rablás is borzolta a kedélyeket Pécsen. Ahogyan azt hírportálunk is megírta, egy férfi február 22-én nem sokkal délután fél kettő előtt, maszkkal a fején bement az egyik pécsi gyógyszertárba, majd követelte az eladótól a napi bevételt. Miután a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről.

Frissítve:

A rendőrség úgy tájékoztatott minket, hogy 2024. február 22-én este bejelentés érkezett arról, hogy Pécsett, a Petőfi utcában betörtek egy üzletbe, ahonnan édességet, alkoholos italokat, valamint váltópénzt tulajdonítottak el.

 A helyszínre érkező rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra és kihallgatták gyanúsítottként. A lopással közel 28 ezer forint kárt okozott, amely az elfogását követően részben megtérült.

 A 48 éves pécsi férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában