A nagykozári elágazásnál

2024.03.07. 15:44

Halálos baleset történt Pécs és Bogád között

A tűzoltók szabadítottak ki egy utast az egyik járműből.

Bama.hu
Fotó: BAMOSZ Kft

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két gépkocsi a Pécset és Bogádot összekötő úton, a nagykozári elágazásnál, a 16-os kilométerszelvénynél csütörtök kora délután.

A járművekben összesen hárman utaztak, ketten ki tudtak szállni. A pécsi hivatásos tűzoltók a jármű kitámasztását követően szabadították ki a harmadik utast. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Csetényi Éva, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a baleset elsőbbség nem megadása miatt történt, a vétlen autóban ülő egyik ember a baleset során életét vesztette. Úgy tudjuk, hogy egy másik személy könnyebben megsérült az ütközésben.

Fotó: BAMOSZ Kft

Frissítés (16.30)

A helyszínelés és a műszaki mentés még mindig zajlik. A rendőrök mellett daruskocsi is érkezett a helyszínre. A munkatársunk ottjártakor emelték rá az összetört autót szállító járműre. A forgalom rendőri irányítás mellett halad. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában