Somogyhatvan

2018.03.19. 20:09

Két nő tűnt el medvehagyma szedés közben, egyikük meghalt

A feltételezés szerint két nő egy megáradt erdei patakba csúszott. Egyikük holtteste már előkerült, a másikat még keresik.

Zs. J.

Bélapátfalván gyakorlaton mutatkotak be a mentőcsoportok.

Forrás: Mediaworks/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Egy olvasónk értesítette a bama.hu-t, hogy medvehagymát szedni indult vasárnap két nő Somogyhatvanból, ám a megbeszélt időre nem értek vissza a családjukhoz, ezért bejelentették az eltűnésüket. A rendőrség megkezdte a két személy felkutatását, és a feltételezés, hogy egy megáradt erdei patakba csúsztak, információink szerint beigazolódott: egyiküket az eltűnésük vélt helyétől mintegy három kilométerre hétfőn megtalálták, holtan. A másik nőt még jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Mint a helyszínen lévő olvasónk elmondta, az információi szerint át akartak menni egy árkon és belecsúsztak a patakba, a sodrás pedig elvitte mindkettőt. A polgárőrök, különleges mentők és a rendőrök quadokkal keresik most is Somogyhatvan-Merenye-Tótszentgyörgy határában a még eltűnt nőt.

Fotóillusztráció: Mediaworks/Heves Megye Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában