Azt hitték, baj van

2018.05.22. 20:45

Riadalmat okozott egy alvó fiú Pécsett

Óriási készültség volt egy pécsi társasház előtt kedd este. Valaki kihívta a mentőket, rendőröket, tűzoltókat.

Zsigmond József

Rendőrök, tűzoltók, és több mentőkocsi érkezett kedd este nyolc előtt Pécsen a Nagy Jenő utcába az egyik négyemeletes ház elé.

Nagy volt a riadalom. Úgy tudjuk, a bejelentés arról szólt, hogy egy fiatal, 16 éves fiú bezárkózott a lakásba, és nem veszi fel a telefont. Mint megtudtuk, az aggodalmaskodó telefonáló szerint félő volt, hogy valami történik a bezárkozótt sráccal, vagy valamit csinál magával, ezért értesítette a hatóságokat. Mint hamarosan kiderült, a fiú csak elaludt, ezért nem tudták elérni. Hát ilyen ez a tavaszi fáradtság.

Az esetnek rengeteg szemtanúja volt az utcán, sokan azt találgatták, hogy mi fog történni. Egy sörözőnél összegyűlt vendégek például attól tartottak, hogy valaki magára robbantja a házat, azért kellett ekkora erővel kivonulni. Arról nincs hivatalos értesülésünk, hogy mi volt a nagy készültség oka. Személyi sérülés végül nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában