fotópályázat

2018.01.08. 07:00

Ossza meg velünk legboldogabb pillanatait!

Ismét fotópályázatot hirdet a bama.hu és a Dunántúli Napló szerkesztősége, amely során azon frissen házasodott párok esküvői fotóit várjuk, akik 2017-ben kötöttek örök hűséget, és úgy gondolják, hogy boldog pillanataikat nem csupán a családdal, a barátokkal és az ismerősökkel osztanák meg.

Természetesen jó okunk van minderre, hiszen útjára indítottuk az Év Párja 2017 elnevezésű esküvői fotópályázatunkat, amelynek győztesei komoly nyereményekkel gazdagodnak. A minél rendhagyóbb, romantikusabb vagy éppen humorosabb képeket beküldők jó eséllyel pályázhatnak az elsőségre – különösen úgy, hogy a nem csupán a résztvevő férjek-feleségek, hanem a szavazók között is értékes jutalmakat osztunk ki.

Tehát (fotó)kalandra fel, január 31-ig várjuk a boldogságuk legmeghittebb vagy legegzotikusabb pillanatait megörökítő párok fotóit. A pályázaton ezen a linken lehet részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!