pécsvárad

2018.02.19. 13:27

A Leányvásár is bemutatkozott

Az elmúlt évben a Pécsváradi Leányvásár is bekerült a minősített magyarországi fesztiválok közé. A Hungarikum Fesztivál ajánlásával a Pécsváradi Leányvásár is lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon Budapesten a 2018-as Turisztikai Évadnyitó rendezvényen.

H. Zs.

A turisztikai évadnyitót már 25 éve megszervezi a Turizmus Kft. A rendezvény a turisztikai szakma legrangosabb eseménye, az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője együtt van a Budapesti Kongresszusi Központban.

A pécsváradiak a Bajai Halfőző Fesztivál, a Budapest Borfesztivál, a szegedi Hungarikum Fesztivál, a Békésszent­andrási Sörfőzde, a nagykanizsai Országos Farsangi Fánkfesztivál, a Szarvasi Szilvanapok, Zalaegerszeg városa, a Szőregi Rózsa Ünnep és Hévíz városa mellett mutatkozhattak be a turisztikai szakma egyik legrangosabb rendezvényén.

A díjátadóval egybekötött fogadáson több mint 1200 vendég vett részt, akik a Leányvásár hagyományaival, szokásaival és programjaival is megismerkedhettek a rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!