ajánlások

2018.02.19. 16:15

Csizi Péter a szükséges aláírások több mint háromszorosát adta le

Az országban az elsők között adta le a Helyi Választási Irodán (HVI) Csizi Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője az újrainduláshoz szükséges támogató aláírásokat – értesült hírportálunk. Az előírt ötszázat jócskán felülmúlva 1639 ajánlást gyűjtött össze.

A baranyai 1-es körzetben az országgyűlési képviselői posztért ismét induló Csizi Péter hétfőn délután három órakor adta le az addig összegyűlt támogató aláírásokat. A pontos szám 1639, ami több mint a háromszorosa az előírt félezres minimumnak.

Ezzel az országban ezt ő teljesítette másodiknak (a Csornán induló fideszes jelölt volt csak nála gyorsabb.)

- Az ezt megelőző napokban már nagyon sokan érdeklődtek, hol és mikor tudják aláírni az ajánlásra szolgáló íveket – közölte Csizi Péter. – Így biztos voltam benne, hogy gyorsan össze fog jönni a szükséges mennyiség vagy akár annak többszöröse. Ezúton is mindenkinek nagyon köszönöm a bizalmát.

A nemzeti oldalt képviselő politikus hozzátette, továbbra is gyűjtik az aláírásokat: minden házba, lakásba el fognak menni.

- A pár óra alatt összegyűjtött aláírások is jelzik, hogy az április 8-án esedékes voksolás nem egy választás a sok közül, hanem annál sokkal több. A tét a Haza, a nemzet sorsa. Nekünk továbbra is Magyarország sorsa az első, s Istennek hála, ezt a választóink is így gondolják – szögezte le Csizi Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!