közmunkaprogram

2018.02.05. 09:28

Kevesebb dolgozóval tervezhetnek idén

Idén a tavalyi létszám kevesebb mint felére, mindössze 45 fős keretre nyújthatta be igényét a város önkormányzata a közmunkaprogramra és bár a csökkentett létszám kihívás elé állítja a városgondnokságot, igyekeznek idén is elvégezni a szükséges beruházásokat, illetve javító munkálatokat.

Zs. K.

A segélyben részesülők kötelesek lesznek elfogadni a szociális juttatásért cserébe felajánlott közmunkaállást. KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Tavaly több utcában rendbe tették a vízelvezető árkokat, illetve kisebb útjavító munkálatokat végeztek a Felszabadulás, az Ady, a Gordisai és a Dózsa György utcában valamint a Köztársaság téren. Járdát javítottak a Zenthe, a Béke és a Köztársaság téren, a Szent Stefán Stiljanovity közben, a Lidl előtt, valamint a Széchenyi, a Liszt, a Vujicsics, az Arany, az Iskola, a Gyűdi, a Felszabadulás, a Petőfi, a Táncsics és a Dózsa utcában. Parkolót alakítottak ki a vár szomszédságában, a Zenthe téren és a Harkányi úti paneleknél.

Mindemellett lakossági kérésre padokat helyeztek ki több helyen a városban, a máriagyűdi szociális otthonban pedig egy mintegy száz négyzetméteres, térkőburkolattal ellátott pihenőt alakítottak ki az ott élők számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!