Geresdlak

2018.03.19. 18:15

Rúzsa Magdi lesz a sztárvendég

Több ezer látogatót vonzott a tavalyi Gőzgombóc Fesztivál.

Zs.J.

Idén már a tizenkettedikre készülnek, amit szeptember huszonkilencedikén rendeznek meg a községben. Tavaly év végén kezdték szervezni az új programot, aminek a váza már elkészült. Mint Habjánecz Tibor polgármestertől megtudtuk, a sztárokkal már korán le kell egyeztetni az időpontot, hogy máshová ne ígérkezzenek el.

A mostani fesztivál sztár előadói Rúzsa Magdi és Vastag Csaba lesznek. A faluban tovább térkövezik a Gőzgombóc Fesztivál helyszínét, a közösségi ház udvarát, ám más különlegességgel is készülnek, de erről csak annyit árult el a a polgármester, hogy az maradjon még titok. Ami biztos, érdemes lesz megkóstolni a fesztiválra érkezőknek a helyi különlegességet, a gőzgombócot, más néven a hévöknédlit.

Az első fesztiválra még csak a környékről érkeztek látogatók, ám évek alatt annyira elhíresült a rendezvény, hogy már nemcsak Pécsről, hanem a fővárosból is érkeznek érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!