Korlátozás

2018.06.03. 09:00

Nem folyt víz a csapból két baranyai településen

Zsigmond József

Két baranyai települést érintő korlátozásról tájékoztatott a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Magyarsarlóson kedd estétől nem volt vízszolgáltatás, míg Szágyon feloldották a korlátozást, így a vezetékes víz fogyasztása egy év alatti csecsemők és várandós anyukák részére is alkalmas.

– Magyarsarlós irányában egy nyomáscsökkentőn keresztül megy a víz annak érdekében, hogy az előírt nyomás biztosítható legyen

– mondta el lapunknak Rákóczi Zsuzsa, a vízszolgáltató cég kommunikációs főmunkatársa. – Kedden késő délután a hálózatban működő nyomáscsökkentő hibásodott meg, ez okozta a vízhiányt. A meghibásodást szerda délelőtt sikerült kijavítani, így a vízellátás azóta zavartalan.

A cég saját honlapján tette közzé, hogy Szágyon a vízellátó hálózatban szolgáltatott ivóvíz nitrit tartalma kimutatási határérték alá csökkent, így minden korosztály számára fogyasztható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!