Helyi közélet

2018.07.08. 14:00

Bemutatták a terveket a vajszlóiaknak

Lakossági fórumon mutatták be a terveket.

H. Zs.

Lakossági fórumot tartottak szerdán este a nagyközségben a településrendezési terv módosításával kapcsolatban. Az eredményes pályázat és támogatás elnyerését követően valósulhat meg a település központjában az új, fedett piaccsarnok a tanuszoda az iskola mellett, illetve egy többfunkciós kézilabda munkacsarnok.

A „Helyi gazdaságfejlesztés” című projekt keretében valósulhat meg egy, a modern igényeknek megfelelő piacépület kialakítása, mely elsősorban a helyi termelők és termékek számára biztosítana árusításra alkalmas teret. A tervek alapján egy részben zárt, részben nyitott, burkolt piacteret alakítanak ki, a megfelelő infrastruktúrával együtt. A piacépület körül biztosított lesz a gépjárművek és kerékpárok elhelyezése. A tervek szerint az épületegyüttesben kap helyet egy 150 négyzetméteres fűtött üzlethelyiség, 250 négyzetméteres fedett, nyitott piactér, vizesblokkok, tároló- és egyéb helyiségek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!