Kővágószőlős

2018.09.04. 14:30

Focipályával, gyakorlóval bővül az iskola

Folytatják a helyi általános iskola udvar szépítését és megújítását az idei tanévben.

Zs. J.

Debrecen, 2017. június 15. Diákok magasba dobják a táskájukat az utolsó tanítási napon a debreceni Hunyadi János Általános Iskolában 2017. június 15-én. A 2016/17-es tanév befejeztével kezdetét veszi a két és fél hónapos nyári szünet, a vakáció több mint 1,2 millió általános iskolás és középiskolás számára. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A tervek között szerepel egy focipálya és a tanulói gyakorlókert kialakítása. Az udvart szeretnék bővíteni újabb játszótéri elemekkel, mászókákkal, padokkal és esőbeállóval, illetve több árnyékot adó fát ültetnének. Egy másik jó hír is van a szülők és gyerekek számára.

A pellérdi székhely intézményük (Pellérdi Általános Iskola) egy sikeres pályázat révén két új IVECO gyártmányú iskolabusszal gyarapszik, melynek ünnepélyes átadására szeptember harmadikán, hétfőn kerül sor. Az egyik busz a kővágószőlősiek rendelkezésére fog állni, ha különböző programokra, versenyekre, kirándulásokra szeretnének menni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!