mohács

2018.10.15. 14:00

Szavazhatunk, ki kapja a Mohácsi Sport Példakép Díjat?

A Mohácsi Újság.hu az MTE 1888 alapításának 130. évfordulóját köszöntő ünnepségekhez csatlakozva díjat alapított, amit annak a sportolónak szánnak, aki nemcsak a pályán, hanem azon kívül is példaképnek tekinthetnek a következő generációk.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Dittrich Éva

A lapnál úgy gondolták, hogy a Mohácsi Sport Példakép Díj úgy kerülhet a legjobb helyre, ha megkérdezik az olvasókat – ezért várják a szavazatokat a jelöltekre. A jelöltlistára hatan kerültek fel – a lap az MTE 1888 vezetésével közösen úgy döntött, hogy csak olyan sportolókra lehessen voksolni, akik mohácsi színekben érték el sikereiket. A szavazás múlt szombaton indult, s egy héten át tart. Az elismerést október 27-én, az MTE Sportbálján adják át a legtöbb szavazatot kapó sportolónak.

A jelöltek: Bencsik Gábor evezős; Finacsek Gábor úszó; Kürthy Lajos súlylökő; ifj. Matheisz József evezős; Verőczi Lídia evezős; Zsolt Krisztina kézilabdázó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!