szociális szféra

2018.11.19. 12:37

Kitüntetéseket adtak át a komlói ünnepségen az emberséges segítőknek

A Szociális Munka Napja alkalmából a Komlói Színházban a minap megtartott ünnepségen városi elismeréseket vehettek át azok a szociális szférában dolgozó szakemberek, akik az év minden napján támogatják, gondozzák a segítségre szoruló honfitársaikat.

Szabó D.

Polics József, a város polgármestere ünnepi beszédében kiemelte, hogy a szociális szférában dolgozó szakemberek tevékenysége nem egyszerűen munka, hanem hivatás, hisz nemcsak sokoldalú szakértelmet, felkészültséget kíván, de hatalmas áldozatvállalást, emberséget és őszinte együttérzést is megkövetel.

– Magam is tudom, jó munkát végezni csak megfelelő körülmények között lehet, mi épp ezért tartottuk fontosnak, hogy javítsunk a munkakörülményeiken, az ellátórendszerhez tartozó intézményeinket sikerült megújítanunk, s ezzel megteremtettük azt a formát, melyet tartalommal Önök töltenek meg – fejezte ki háláját a díjazottaknak Polics József.

A polgármester ünnepi beszéde zárásaként pedig megköszönte a Komlói Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulás Szilvási Bölcsődéjében, a Komló Térségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál, a Komló Térségi Szociális Szolgáltató Központnál, a „Szent Borbála Otthon” Nonprofit Közhasznú Kft.-ben és a Szoceg Nonprofit Kft. Mecsekjánosi Idősek Otthonában dolgozók munkáját.

A Szociális Munka Ünnepe alkalmából a városi elismeréseket Polics József és Bareithné Benke Nikolett alpolgármester adták át a díjazottaknak.

Elismerésben részesült: Martonné Tálász Etelka, Sánta József, Balog András, Szigeti János, Bulátkó Imre Gáborné, Németh Jánosné, Nemesné Szabó Éva, Baranyiné Erdei Ibolya, Horváth Lajosné, Kruzslicz Attiláné, Darvasiné Rück Angéla, Fuchs Hella, Möller Csilla, Kelemen Petra és Bakóné Horváth Marianna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!