székelyszabar

2018.11.24. 10:55

Szavazzunk, hogy baranyai legyen Az Év Tanyája!

Ha szóba kerül a tanyavilág, sok ember számára az Alföld ugrik be először. Pedig Baranyában, a székelyszabari vörös tölgyes erdő sűrűjében található egy takaros porta, a Natúr-Életmód Tanya, amelyet Reisz József és felesége, Sonnberger Jutta igazgat évek óta.

(zsj)

Az agrárminisztérium idén is meghirdette „Az Év Tanyája” pályázatot, amellyel azokat a tanyatulajdonosokat szeretné kitüntetésben részesíteni, akik áldozatos munkájukkal, példaértékű tanyáikkal jó mintául szolgálnak mindannyiunk számára. Az idei évben meghirdetett több díjkategória (Az Év Tanyagazdasága 2018, Az Év Hagyományőrző Tanyája 2018, Az Év Határon túli Tanyája 2018) mellett közönségszavazást is indítottak a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Facebook-oldalán.

A 15 tanya közé egyedüli baranyaiként a székelyszabari került be. Jelenleg a negyedik helyen állnak, így minden szavazatra szükségük van, hogy az élre kerülhessenek. Szavazni november 30-ig lehet.

Szavazni ITT lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!