Dunántúli Napló

2018.12.16. 11:44

Baranyából is nyertek a mozaikkereső játékkal

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk karácsonyi mozaikkereső játékát, amelyre 14 megyéből összesen 74 360 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői.

bama.hu

A Dunántúli Napló rendszeres olvasóitól 3376 darab szelvény érkezett be. A játék lényege az volt, hogy a november 16-án megjelent játékszelvényen össze kellett gyűjteni egy 10 darabból álló mozaikkép mindegyik darabját és azokat felragasztva beküldeni a Mediaworks Hungary Zrt. (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.) címére. Az érvényes gyűjtőszelvényt beküldők közül csak azok a játékosok nyerhettek, akik 2018. december hónapban, a játékban résztvevő napilapok valamelyikére érvényes előfizetéssel rendelkeztek. Nyereményként kisorsoltunk 14 darab laptopot, 14 Iphone 7-es telefont, 14 darab 500 000 Ft értékű, a Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát, 14 darab robotporszívót és 14 kétszemélyes wellnesshétvégét Zalakarosra, hogy mind a 14 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak az ajándékokért.

Fődíjként pedig három Toyota Yarist sorsoltunk ki december 13-án, 10 órakor közjegyző jelenlétében. Először azt a három napilapot sorsoltuk ki a 14-ből, amelynek játékosai egy-egy autót nyerhettek. Fortuna a Heves Megyei Hírlap, a Somogyi Hírlap és a 24 Óra olvasóinak kedvezett, akik közül a három legszerencsésebb, azaz a karácsonyi mozaikkereső három autó nyertesei lettek: Martusz János Erdőkövesdről, Balázsi Róbert Marcaliból és Mészáros László Vértesszőlősről.

A fődíjak kisorsolása után, a 14 ajándékhoz, megyénként kihúztunk egy-egy nyertest az érvényes szelvényt beküldők közül. A játékban részt vevő Dunántúli Napló előfizetők közül 500 000 forintot nyert Takarékbank bankkártyán Molnár Mike Ferenc Bogádról. Az Asus laptop Turbókné Kneif Márta pécsi olvasónké lett. A robotporszívó Hirdre kerül Hamvas Jánosnéhoz. Az Iphone 7-es telefont a szentlőrinci Sándor István viheti haza. A kétszemélyes wellnesshétvégére pedig Werndorfer Károlyné utazhat Olaszból. A nyertesek teljes listája hamarosan megtekinthető a www.mozaikkereso.hu internetes oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!