jótékonyság

2018.12.24. 12:30

Ganxsta Zolee is gyűjt a balesetet szenvedett kislánynak

Néhány hónapja írtunk róla, hogy jótékonysági akciót kezdeményeztek a beremendi motorosok, akik egy barátjuk kislányán szerettek volna segíteni.

T. V.

Forrás: ripost.hu

Fotó: Markovics Gábor

A nyáron traktoros balesetet szenvedett Lia gyógykezelésére több mint hárommillió forintot gyűjtöttek össze. A gyermek most éber kómában van, hiányzik egy negyed koponyája, gyomorszondával etetik.

A nemes ügyet a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar is felkarolta. Mint azt a közösségi oldalukon közleményben is írják, amikor tudomást szereztek az esetről nem volt kérdés, hogy megpróbálnak segíteni. Egy igazán különleges, Oravecz Szabolcs által festett képet szeretnének elárverezni, hogy az abból származó összeget felajánlják Lia orvosi kezelésének finanszírozására. A mű eredetileg a K.O. című lemezünk borítója lett volna, vagyis egy egyedi Kartel ereklyéről van szó, amely hátulját a teljes zenekar dedikálta.

Az árverés bevételét a tervek szerint a január 12-i Barba Negra koncertükön szeretnék átadni a családnak, ekkor kerülne sor a licitálás tárgyának átadására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!