Pécs

2018.12.29. 09:45

Mindkét egyetemi tagintézmény megújult

Csaknem 150 millió forintból újult meg a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Szociális és Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskola pécsi és szombathelyi iskolája.

T. V.

Az európai uniós projektben tanári szobát létesítettek, és a higiéniai helyiségeket is felújították. Emellett pihenősarkot alakítottak ki, valamint kamerarendszert és intézményi kommunikációs eszközparkot hoztak létre, a hangosítást korszerűsítették, és iskolarádió is lett.

Ahogy Pécsen, úgy Szombathelyen is az egészségügyi szakgimnáziumi képzés megerősítése a cél, hogy az osztályok számát és az összes tanuló létszámot is növelni tudják egy fejlett intézmény megteremtésével. A projekt keretein belül nyelvi labort hoztak létre, a tantermeket korszerűsítették, ehhez kapcsolódó eszközbeszerzések, valamint az általános oktatási terek és eszközparkok fejlesztése valósult meg, amik hozzájárulnak a minőségi oktatás biztosításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!