Geresdlak

2019.01.16. 12:30

Demjén Rózsi lehet az egyik fellépő a fesztiválon

Már az év elején elkezdődik a Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivál programjának a szervezése, hiszen a neves előadóművészek már ebben az időszakban lekötik az egész éves programjukat.

Zs. J.

Mint a polgármestertől, Habjánecz Tibortól megtudtuk, a fesztivált idén szeptember 28-án rendezik meg. Tavaly Rúzsa Magdi és Vastag Csaba tartott telt házas koncertet. Az idei sztárfellépők már körvonalazódnak, tárgyalásban vannak velük. Úgy tudjuk az egyik fellépő az Irigy Hónaljmirigy lenne. Ők több mint másfél órás koncertet adnának. A másik fellépő Demjén Ferenc lenne.

Tavaly csaknem nyolcezren vettek részt a fesztiválon.

A gőzgombóckészítő versenyen huszonkilenc csapat indult. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt a győztes kiválasztásában. Végül a szakmai díjat a dr. Rill Zoltán helyi állatorvos által vezetett Pasik hódították el. Mellettük szólt, hogy a hagyományra építettek, aszalt szilvával tálalták a gombócokat és vihették haza Knédli Rézit, a kékfestő ruhába öltöztetett vándordíjat. A Pasik csapatának így kötelező lesz, hogy a fesztiválon induljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!