gratulálunk

2019.02.09. 19:35

Elismerésben részesültek a baranyai buszvezetők is

A közelmúltban tartotta a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. a régiós központi ünnepségét Kaposváron, a Kapos Hotel Kristálytermében.

Zs. K.

Fotó: Shutterstock

Az ünnepségen azok a munkavállalók, akik 2018-ban végzett kiemelkedő színvonalú munkát végeztek, az Év dolgozója kitüntetésben részesültek, a társaságnál és jogelődjénél töltött évek alapján pedig „Jubileumi jutalom” okleveleket is kiosztott a vállalat.

Egymillió-kétszázötvenezer kilométer balesetmentes közlekedésért oklevelet és emlék­érmet vehetett át Baranya megyéből Kiss Imre és Klósz Tibor autóbusz-vezetők (Pécs Autóbusz-állomás), valamint Muck József és Tóth Gyula, a Mohács Autóbusz-állomás autó­busz-vezetői.

Volán Elismerő oklevél kitüntetésben részesült Berta Károly, a Siklós autóbusz-állomás autóbusz-vezetője és Wágner Lászlóné, a pécsi Forgalmi Csoport elszámoltató munkatársa.

Volán Szent Kristóf Emlék­érem bronz fokozata kitüntetést Kész Tiborné, a Baranya Megyei Szolgáltatási Központ elszámoltató munkatársa és Kovács Attiláné, a Pécs Kontrolling Igazgatóság vezető kontrollere kapott.

Címkék#buszvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!