Bicsérd

2019.02.10. 09:45

Kisbusszal szállítják az ügyfeleket a bankhoz

Tizenkét bankfiókot záratott be a megyében a Dél Takarék Szövetkezet a napokban, a bicsérdi az egyik. A község önkormányzata a helyi kirendeltség bezárását követően is segíteni szeretné a településen élőket, hogy a banki ügyintézés és készpénzfelvétel továbbra is zökkenőmentesen történjen.

T. V.

Ezért február 13-tól hetente egy alkalommal – szerdánként – a tanyagondnoki busz térítésmentesen szállítja a rászorulókat a takarékszövetkezet szentlőrinci fiókjához. A kisbusz a tervek szerint délután kettő órakor indul majd az önkormányzati hivataltól, így a személyes ügyintézésre is lehetőségük lesz a bicsérdieknek.

A község vezetői azonban arra kérik a lakosokat, hogy csak azok vegyék igénybe a szolgáltatást, akik nem tudják családon belül megoldani az utazást, elintézni a készpénzfelvételt. A busz ugyanis egyszerre csak nyolc személyt tud szállítani. Az érintettek minden kedden 16 óráig jelezzék az igényüket a tanyagondnoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!