Olvasói levél

2019.04.01. 14:55

Pécs legjobb piaca lett az uránvárosi

Levélírón véleménye szerint az új vásárcsarnok megépüléséig bizonyosan a Hajnóczy piac lesz a város legjobb piaca.

bama.hu

A városrész egyik első lakójaként, 61 éve találtam meg férjemmel új otthonomat Uránvárosban. A leginkább az tetszett benne, hogy minden karnyújtásnyira volt a lakásunktól: posta, gyógyszertár, orvos, bolt és piac.

Ez utóbbi megérett a felújításra, s tapasztalatból mondom, most már a piacon is minden kézre esik. Az elmúlt évtizedekben hetente többször is megfordultunk férjemmel a Hajnóczy utcai piacon, így már nagyon vártuk az újbóli nyitást.

Múlt héten végre elvonultak a munkások a területről és helyüket átvették a kofák, termelők, árusítók, az üzletekbe pedig visszaköltöztek az eladók.

Az első, ami feltűnt, hogy a korábbinál jóval nagyobb a kínálat az új, modern piacon, az üzletek takarosak, a közterületek modernek és tiszták, összességében minőségibb, kényelmesebb lett a vásárlás.

Olyan élményben van része a látogatónak, mint a kis nyugat-európai piactereken. Véleményem szerint az új vásárcsarnok megépüléséig bizonyosan a Hajnóczy piac lesz a város legjobb piaca.

Köszönjük a kezdeményezőknek és a kivitelezőknek a helyiek új gyöngyszemét.

Varjaskériné, Ági

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!