mártózzunk meg!

2019.06.14. 17:09

Hullámfürdő nyitás: már csobbanhatunk a medencékben

Apák napi rendezvény indítja a nyarat a Hullámfürdőben.

M. R.

Megkezdődött a vakáció a Hullámfürdőben is, péntektől vehetjük igénybe a szabadtéri medencéket.

– A megszokott árakkal kezdjük meg idén is a strandszezont – mondta a megnyitón Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója. – A pécsieknek járó kedvezmény mellett népszerű a hétköznapokon igénybe vehető, kedvező árú délutáni jegy.

A strand a szezonra nyílászáró cserével és a vizesblokkok részleges felújításával készült, emellett folyamatosan gondozzák a zöldterületet, amely jó pár évtizede biztosítja a nyugalmat.

– A Hullámfürdő az elérhetősége és kedvező jegyárai miatt népszerű a pécsiek körében – hangsúlyozta a vezérigazgató. – Munka után itt lehet felfrissülni, a különböző táborokon pedig sok gyermek vesz részt.

A nyarat a fürdőben egy apák napi rendezvénnyel indítják vasárnap, ahova az internetes előregisztráció után ingyenes a belépés. Az apákat délután három órától koncertek és vetélkedő feladatok várják. Utóbbiak sikeres teljesítése után a „Legjobb apa” oklevelet lehet megkapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!