szavazás összegzés

2019.07.08. 11:41

Ha strandolásról van szó, a legtöbb baranyai a Balatont választja

Legutóbbi szavazásunk alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy a olvasóink hova járnak szívesen strandolni Baranyában.

bama.hu

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Nos, nem túl meglepő módon, a legtöbben a megyénkben sehova, hiszen inkább a közeli magyar tengert, a Balatont választják. A voksot leadó olvasóink majdnem egyharmada, 31 százalék vélekedett ugyanis így. Olvasóink kereken negyede, 25 százalék az épített strandok, fürdők, aquaparkok híve. Ilyet jócskán találunk a megyében, a legtöbb város rendelkezik kisebb-nagyobb stranddal, termálfürdővel, vagy aquaparkkal.

Minden ötödik olvasónk, 20 százalék a megyei természetes vizeket kedveli, így a Dunán vagy Orfűn, esetleg Abaligeten vagy a Dombay tóban csobban. Bár tegyük, hozzá, hogy nem mindenütt szabad ezek közül fürdeni. Olvasóink 24 százalékának nincs ideje ezen gondolkodni, hiszen olybá tűnik, hogy nekik a munkájuk, egyéb teendőik miatt nem jut idejük a strandolásra. Mi arra biztatjuk őket, hogy azért egy-egy hétvégi napon fontolják meg ezt a szabadidős tevékenységet, mert nekik is jár a pihenés...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!