Szentlőrinc

2019.07.27. 10:46

Megújul a forgalmi rend a kisvárosban

A szentlőrinci utak forgalmi rendjét szabályzó elhasználódott, illetve eltűnt táblák helyére új közlekedési táblákat kezdtek el kihelyezni a közelmúltban.

T. V.

Koltai Péter, Szentlőrinc polgármestere a minap a város hivatalos oldalán tett közzé információkat ezzel kapcsolatban. Ennek értelmében a jövőhét folyamán az utolsó új táblák kihelyezésével kialakul a szakmai és lakossági javaslatok figyelembevételével létrehozott új forgalmi rend.

Az új szabályozás alapján a Deák Ferenc utca teljes hosszában a gépjárművekre vonatkozóan 3,5 tonna súlykorlátozás lesz érvényben. A Törökföld utca és a Szent László utca kereszteződésében „Tehergépjárművel behajtani tilos” tábla lesz, ennek eleget téve kell közlekedni.

Mindkét helyen lesz „Kivéve engedéllyel” kiegészítő tábla is, a behajtáshoz szükséges engedélyeket az önkormányzat üzemeltetési csoportjánál lehet igényelni. Az új forgalmi rend kialakítására vonatkozóan a lakossági javaslatokat, észrevételeket továbbra is szívesen fogadják a város vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!