jó buli volt

2019.09.30. 08:23

A jó célért futottak: beagle, vizsla, csivava is rajthoz állt

Szombaton tartották az ötödik Kutyás Futás elnevezésű eseményt a Pécs Plázánál.

T. V.

A gazdiknak és kutyusuknak szervezett közös futóversenyen most is egy rövidebb és egy hosszabb távon volt lehetőségük megmérettetniük magukat. A bevásárlóközpont parkolójában reggel kilenckor már gyülekeztek a versenyzők, majd háromnegyed tíz körül el is kezdődött a bemelegítés. Idén dupla annyian neveztek, mint tavaly, 118 kutyus és legalább ennyi gazdi és kutya nélkül futó állt rajthoz. A benevezett kutyafajták tekintetében idén is széles volt a skála, például uszkár, francia buldog, német juhász is futott.

 

A kis kör első helyezettjei Siménfavi Dániel és Hella kutya lettek. Második helyen végzett Kovács Ernő és Brunó, a harmadik helynek Lubiczki Luca és Lotti örülhettek. A hosszabb táv első helyezettjei Soós Fanni Kinga és Yoda lettek.

Másodikok László Kristóf és Bonbon, míg harmadikok Mészáros Dávid és Rozi kutya lettek. Idén is jótékony célt szolgált a verseny, az indulók a nevezési díjjal a Misina Természet és Állatvédő Egyesületet támogatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!