Pécsvárad

2019.09.16. 09:06

Pillanatok alatt elfogytak az ételek

Finom illatokkal telt meg a várudvar szombaton a Határtalan lakomán. A helyi civil szervezetek és a kistérségi települések tíz órakor kezdték meg a közös főzést, mindegyik csapat igazi különlegességgel készült.

Mészáros Rita

A nagypalliak híres pogácsájukat hozták el, a mohácsiak csülkös babot készítettek, de volt még többek között halászlé, töltött káposzta és lángos. Az édesszájúak sem csalódtak, hiszen ők házi süteményeket vagy akár kürtős kalácsot is kóstolhattak. Az ételek dél körül készültek el, nem véletlen, hogy akkor voltak a legtöbben. A rendezvény sikerességét mutatja, hogy szinte pillanatok alatt elfogyott minden. Aki tehát délután érkezett a várba, azt már nem várta olyan széles választék, de azért így is jól lehetett lakni.

Persze nem csak az ételek miatt volt érdemes ellátogatni a rendezvényre, hiszen számtalan más program is várta az érdeklődőket. A színpadon egymást váltották a zenés és táncos előadások, a parkolóban pedig szebbnél szebb autókat lehetett közelebbről szemügyre venni a IV. Nemzetközi Jaguár Találkozó keretében. Kiállították azokat a különleges roll-upokat, amelyek a Zengőalja Térségi Fejlesztési Társulás 24 települését mutatják be. A program pedig még este is folytatódott a zenés morzsapartival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!