mohács

2019.11.12. 09:30

Ismét Csorbai Ferenc lemondását követelik

Aláírásgyűjtésbe kezd a Jobbik Mohácson.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Nem szabad hagyni, hogy Mohács nevén csorba essen, ezért a Jobbik Csorbai Ferenc jelenlegi polgármester lemondását követeli, s a jövő héten aláírásgyűjtésbe is kezdenek – jelentette be Schwarcz-Kiefer Patrik, a párt megyei közgyűlési képviselője.

A balliberális pártok – köztük a Jobbik – mohácsi szervezetei már a választást megelőzően is visszalépésre szólították fel az MSZP-s polgármesterjelöltet, Csorbai Ferencet, azonban ő ennek nem tett eleget, s egyedüli jelöltként elindult a voksoláson.

Dacára ígéretének, hogyha kevés voksot kap, lemond, elfoglalta hivatalát. Ezt követően a Fidesz is távozásra szólította fel, a Jobbik pedig nyílt levélben kérte tőle ugyanezt. Utóbbi válasz nélkül maradt.

Schwarcz-Kiefer Patrik, a Jobbik megyei közgyűlési képviselője pénteki, Mohácson tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, jövő héttől aláírásgyűjtésbe kezdenek, hogy elérjék Csorbai Ferenc lemondását.

– Az utóbbi időszakban negatív kontextusban jelent meg Mohács a sajtóban, nem szabad hagyni, hogy a város nevén csorba essen – jelentette ki Schwarcz-Kiefer Patrik.

Ezek is érdekelhetik