pécsi közlekedés

2019.12.01. 19:01

Nagy dugóra számítsunk a 400 ágyas környékén

December első hetében útburkolat-helyreállítási munkálatok miatt forgalmirend-változások lépnek érvénybe a pécsi Kürt utcában, a Jakabhegyi és a Szigeti úton – közölte a Tettye Forrásház.

Budapest, 2017. május 19. Munkások dolgoznak a MOL szabadalma alapján fejlesztett és gyártott, gumibitumen technológiával készülõ pesti alsórakpart XIII. kerületi szakaszán 2017. május 19-én. A számos díjat nyert környezetbarát eljárással a közlekedés csendesebb, biztonságosabb és az út élettartama is hosszabb, mint a hagyományos aszfaltutaké. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

December 2-án és 3-án aszfaltozzák a Kürt utca északi részét (a Fogaras utcától az Ifjúság útjába érő szakaszát), a Kürt utca–Jakabhegyi út–Ifjúság útja kereszteződést a Kürt utcai buszfordulóval, valamint a Jakabhegyi út Mikes Kelemen utcáig tartó szakaszát. A marási, aszfaltozási munkálatok december 2-án 8 órától kezdődnek, a fenti útszakaszokon a félpályás, vagy teljes útzár a munkagépek haladásának függvényében változik.

A Kürt utcai buszforduló a buszok menetrendjéhez igazodva (kevésbé forgalmas időszakokban) december 2–3-án délelőttönként esik ki a forgalomból: hétfőn és kedden 8.30-13.00 óra között a 30, 30Y, 103, 130 és 55 jelzésű buszok terelőútvonalon közlekednek. (Részletes információk a Tüke Busz Zrt. honlapján: http://www.tukebusz.hu/)

A Kürt utca déli része a Szigeti úti kereszteződés érintésével tervezetten december 4–5-én kap új aszfaltburkolatot, a munkálat alatt a közlekedés a Szigeti úton félpályán biztosított lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!