top 7

2020.01.01. 20:00

Ezek a témák érdekelték az olvasóinkat 2019-ben

Összegyűjtöttük, hogy mely cikkeket olvasták a legtöbben a bama.hu-n az elmúlt évben. Íme a top 7!

Dömötör Géza

Általános vélekedés online szerkesztői körökben, hogy az embereket leginkább a krimihírek, balesetek, tűzesetek (no meg persze a meztelen nők) tartják lázban. Nos megnéztük, hogy tavaly is így volt-e ez.

Igazán nagy öröm, hogy ez a tézis 2019-ben megdőlni látszik, hiszen a legolvasottabb cikkek között színes témákat találunk a közélettől az esküvőkön át a vágtázó szarvasokig. És akkor Zsiráfról még nem is beszéltünk.

Meztelen nőket nem találni, hiszen a bama.hu-n nincs ilyen tartalom, de a csodás nőket azért szerették olvasóink. Hírportálunkon a legnézettebb 2019-es galéria Fábián Evelinről készült, aki az első Tündérszépünk volt tavaly. A versenyre készített képeket rengeteg olvasónk vizslatta meg. Most újévi meglepetésként a márciusi fotózás anyagából egy kibővített galériát mutatunk meg Evelinről.

 

Most pedig nézzük a legolvasottabb hét cikk listáját!

1. Mivel 2019-ben önkormányzati választásokat is tartottak, talán nem annyira meglepő, hogy az egész napos hírfolyamunkat olvasták a legtöbben az óévben. A bama.hu-n egész nap követtük a baranyai eseményeket az önkormányzati választásokon, majd este beszámoltunk az eredményekről és közöltük a polgármesterek nyilatkozatait is.

2. Az év vége ismét a rudlikról szólt, több esetről is be tudtunk számolni. A toplistánk második helyén az a cikk szerepel, mely arról adott hírt, hogy december 15-én több száz szarvas vágtatott át egy dél-baranyai úton, Mohács közelében.

3. A harmadik legolvasottabb cikkünk a november 19-én történt rablás híre volt. Az eset Pécs keleti városrészében történt, a rendőrség közlése szerint egy 60-65 év körüli sánta férfit keresnek azóta is.

4. A negyedik legtöbbet kattintott cikkünk egy romantikus, de semelyik pillanatában sem szokásos lánykérésről, majd azt követő esküvőről számolt be. A pécsi pár különleges történetére sok tízezren voltak kíváncsiak.

5. Komoly dílerhálózatot számoltak fel a zsaruk Baranyában. Összehangolt akció keretében csaptak le a baranyai rendőrök május 8-án hajnalban egy kábítószer-terjesztő hálózatra. Ez az anyag az ötödik legolvasottabb cikk 2019-ben.

6. Úgy tűnik, a bama.hu olvasói imádják az esküvőket, hiszen a Megnősült a legismertebb pécsi Zsiráf, Stumpf Árpád című cikkünket is vitték, mint a cukrot. Zsiráf Marfan-szindrómától szenved, ezért kellett háromszor megoperálni a szívét, a harmadik műtét során a klinikai halál állapotából tért vissza. Újra tanult beszélni, járni.

7. November végén lövöldözés volt az Expo Centerben egy technobuli után. Korábbi nézeteltérésének tisztázása közben gáz-riasztó fegyverét is használta egy 21 éves férfi Pécsett, nem sérült meg senki. Az esettel összefüggésben több embert előállítottak a rendőrök. Ez a cikk lett a hetedik 2019-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!