jótékonykodás

2020.01.23. 08:23

Tolószékre mehet az adomány

Nagyon ritka daganatos megbetegedésben szenved Hegedüs Marci, a két és fél éves kisfiú történetét lapunk is bemutatta.

M. R.

Marci jelenleg nem kap kemoterápiás kezelést, de szervezetében még mindig van daganat. Ahogy édesanya, Ladányi Lilla mondta, a kisfiú ennek ellenére kíváncsi a világra, de a szállítása nehéz, hiszen deréktól lefelé lebénult, és ülés közben nem tudja megtartani magát. A család ezért szeretne beszerezni egy speciális tolószéket, valamint lakásukat akadálymentessé tenni a könnyebb közlekedés érdekében, hogy így biztosítsanak élhetőbb életet a gyermeknek.

Ehhez nyújtott segítséget Trubics Zorán rendezvényszervező, aki a Winter Fest bevételének egy részét ajánlotta fel Marciéknak, és a jövőben is támogatni szeretné őket. Ahogy Trubics Zorán fogalmazott, az ember egyszer eljut egy bizonyos korba, amikor nem a pénz a legfontosabb, hanem az, hogy segíthessen. Akinek lehetősége van támogatni Marcit, Ladányi Lilla – Szigetvári Takaréknál vezetett – 50800104-11643036 bankszámlaszámára utalhat adományt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!