postabontás

2020.02.18. 19:30

Áldatlan állapotok a Hal téren – panaszkodik olvasónk

Nemrégiben a pécsi belvárosban járva szemtanúja voltam annak, amint egy villogó rendőrautó állt a Hal téren és egy ott italozó férfivel szemben intézkedtek – írja olvasónk.

Fotó: Löffler Péter

Nem tudom, hogy milyen büntetést szabtak ki, azt viszont igen, hogy fél óra múlva, mikor újra arrafelé jártam, üresek voltak a padok. Ami ritkaságszámba megy, hiszen bármikor, amikor a Hal tér felé sétálok, sörösdobozból iszogató, vagy épp feleseket felhörpintő embereket látok ücsörögni – nőket, férfiakat, fiatalokat, idősebbeket, mikor épp kit. Néha hangoskodnak is, de szerintem azért ez a ritkább, randalírozást én még eddig nem tapasztaltam. Viszont nekem például soha nem jut eszembe, hogy itt egy kicsit megpihenjek – mert tartok attól, hogy bármikor mellém szegődhet valaki, akinek a társaságára nem vágyom. Mert ittas, vagy mert annyira ápolatlan. Pedig a Hal tér is egy ékessége, kellemes pihenő helye lehetne a városnak – nem nagyon látok esélyt arra, hogy ez megvalósuljon.

Név és cím a szerkesztőségben

(Kiemelt képünk illusztráció!)

Címkék#hal tér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!