videó!

2020.02.01. 18:48

Félezer szarvas vonult egy baranyai mellékúton

Újabb videót kaptunk olvasónktól, Ferenctől. Elmondása szerint egy mellékúton sikerült levideózni a szarvasokat, akik miatt az autósok is megálltak. Íme:

N.K.

Ferenc szinte havonta készít ilyen elképesztő videókat.

- Szeretek fotózni, de csak mint ócska amatőr. Ezek az állatok valahogy mindig ott vannak. Nem lehet elmenni mellettük, a kamera pedig minden alkalommal velem van – mondta korábban Ferenc, aki sokszor azért nem árulja el merre készülnek a felvételek, hogy védje az állatokat.

Véletlen műve az egész

- A legtöbb felvételnél az autóból sem szállok ki, csak letekerem az ablakot és indítom a felvételt. Sokszor 800-1000 méterről veszem fel őket. Azért egy távcső is van velem, ha fotózni megyek. Van, hogy 1-2 hétig nem is foglalkozom a hobbimmal és amikor megyek egy laza kört Baranyában, akkor olyan nincs, hogy ilyenkor télen ne lássak meg 1-1 kisebb-nagyobb rudlit. Rengetegen vannak, bár vadásszák is őket, ami természetes – mondta Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!