mozaikkereső

2020.02.08. 08:50

Hűséges előfizetőink vették át a nyereményeket

Szerkesztőségünkben láttuk vendégül tegnap délelőtt a Mozaikkereső játékunk nyerteseit.

T. V.

Igazán szerencsések voltak, ugyanis a Mozaikkereső annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű levél érkezett a Dunántúli Naplóhoz, összesen 4172 darab szelvényt kaptunk. Olvasóinknak Lóczi Szidónia megyei üzletszervezési vezető adta át a nyereményeket.

Az 1 millió forint értékű Edenred kártyát Róth Béláné oroszlói lakos nyerte, míg a robotporszívóval mágocsi olvasónk, Kubik Zoltánné lett gazdagabb. Mint mondta, hasznát fogja venni a családja a porszívónak, hiszen az önjáró gép megkönnyíti majd a takarítást, nagyon örült neki. A hölgy azt is megosztotta velünk, hogy több mint 50 éve előfizetője az újságnak. A laptopot a pécsi Havasdi Gyula vihette haza, ő is nagyon örült a nyereménynek, mert még soha nem nyert semmit.

– Van egy kölcsön kapott laptopom, eddig azt használtam, de régóta szeretem volna egy saját gépet, ez nagyon jól fog jönni – fogalmazott Havasdi Gyula.

A robotgépet Wetzl Ferenc almamelléki lakos vihette haza, mint mondta, ő is hosszú évtizedek óta előfizetőnk, és ha teheti a bama.hu hírportált is figyelemmel követi. Megtudhattuk, hogy a Dunántúli Naplót minden reggel a Például rovattal kezdi, ugyanis a vicces, elgondolkodtató történetek elolvasása után jól indul a napja. A wellnesspihenést Kurucz Éva nyerte Pécsről, ám ő nem tudott részt venni a tegnapi díjátadónkon, ajándékát később veszi majd át. Olvasóink boldogan távoztak szerkesztőségünkből, s abban mind egyetértettek: érdemes részt venni a nyereményjátékainkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!