elismerések

2020.02.17. 14:40

Idén is díjazta a legjobbakat a kamara

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kitüntetési Rendje alapján minden évben a kamara elnöksége dönt a kamarai díjak kitüntetettjeiről.

Zs. K.

A Zsolnay Díjat Baranya Gazdasági Fejlesztéséért Kleisz Zoltán kapta. Az Angster József Díj kitüntetettje Metzger Tibor lett. Az Év Üzletembere Díjat Bognár Balázs kapta. Az Életmű Díjjal id. Csorbai Ferencet és May Andrást jutalmazták.

Elnöki kitüntető oklevelet kapott Gyenis Lászlóné, Ribarics Ildikó, Pallos József Péter, Seres László, Hoffmann Tamás és Kis Attila. Az Év Fiatal Üzletembere Díjat Ivanacz Gábor kapta.

A Baranya Megyei Idegenforgalmi Díj kitüntetettjei: Debreczeni Mónika, dr. Pap Norbert kutató és a Siklósi vár üzemeltetői. Baranya Megyei Szakképzési Díjban Déri Tibor, Szaffenauer József és a Harmat Bt. részesült. Baranya Megyei Innovációs Díjjal tüntették ki a Z Elektronika Kft.-t, a Terrán Tetőcserépgyártó Kft.-t, és az RG Net Kft.-t. Baranya Megyei Környezetvédelmi Díjat kapott a PTE Zöld Egyetem projektje. Baranya Megyei Export Díjat kapott a DevMads Kft.

Kiváló Kamarai Munkáért Díjban részesült Budavári Ágnes, Molnár Gábor és Papp Zoltán Péter. A Záray Károly Díj idei kitüntetettje Varga Attiláné. Az Év Kereskedője Díj kitüntetettje a Pécsi Sörfőzde Zrt. lett, a Mohácsi Szakképzési Díjat Havasi István kapta.

Mohácsi Idegenforgalmi Díjat vehettek át a Dunamenti Halfesztivál szervezői. A Jánosi Engel Adolf Díj kitüntetettje Kubik Zoltán lett. A Komlói Szakképzési Díjat Kovács Károly Balázs kapta. Komlói Idegenforgalmi Díjjal jutalmazták Derksen Györgyit és Borsi Lakatos Lászlót.

A Szigetvár Gazdaságáért Díjat Sértő Zoltán kapta, a Than Károly Díjat a siklósi városi elnökség döntése alapján a GSH Építő Kft. érdemelte ki. A Siklósi Szakképzési Díjat Lajcsikné Szabolcsi Edit, Siklós és Térségének Idegenforgalmi Díját Baksai Endre Tamás, Harkány polgármestere kapta. Elismerő oklevelet Vendler Balázs és Végh Gábor vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!