szászvár

2020.02.27. 08:31

Önkéntes segítőket is várnak a versenyre

Gőzerővel készül a település a hétvégi nagyszabású, jótékony célú sportrendezvényre.

W. K.

Mint ismeretes, a tavaly októberben leégett faluház újjáépítésére gyűjtenek. Az önkormányzat, a Szászvári Mocorgók és több helyi civil szervezet közösen egy kulturális programokkal tarkított családi hétvége keretében terepfutó versenyt, illetve túrát rendez.

A felhívás szerint a program lebonyolításában segédkező önkénteseket keresnek a szervezők – feladatuk többek között a várban kialakított ruhatár felügyelete, a futók tájékoztatása, útba igazítása lenne – szorosan együttműködve a polgárőr egyesület tagjaival -, valamint a frissítő italok kínálásában is várják mindazok jelentkezését, akik önkéntes munkájukkal szívesen hozzájárulnának a faluház tetőszerkezetének újjáépítéséhez.

Február 29-én, szombaton terepfutó versenyre, március 1-jén, vasárnap pedig túrára várják az érdeklődőket az „Érd utol a szökőévet! Jótékonysági mocorgás a faluházért” címet viselő rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!