Bóly

2020.03.18. 17:03

Emmauszra idén nem szerveznek fellépőket

Határozatlan időre felfüggeszti az Erzsébet Vigadó, a Városi Könyvtár, az Ifjúsági Ház (Házasságkötő Terem) és a Magonc Tanoda a kiscsoportos foglalkozásokat. A várható létszámtól függetlenül a fenti intézmények lemondják az összes rendezvényüket április 30-ig – olvasható az Erzsébet Vigadó koronavírus miatt kialakult helyzetről szóló tájékoztatójában.

Wald Kata

A belépőjegyes rendezvények jegyvisszaváltásával kapcsolatban néhány nap türelmet kérnek, mint írják, folynak az egyeztetések. Hangsúlyozva, hogy természetesen mindenkinek visszatérítik a jegy árát, amennyiben a rendezvény új időpontja nem megfelelő a jegytulajdonosoknak.

A rendelkezések a húsvéthoz köthető rendezvényeket is érintik, azaz a tájékoztató szerint az Erzsébet Vigadó ezúttal nem szervez fellépőket, programokat Emmauszra.

Az intézmény – további intézkedésig – a megszokott nyitvatartás szerint üzemel. A Vigadó irodájában az ott dolgozókon kívül egyszerre maximum két fő tartózkodhat, a többiek az előtérben vagy az utcán várakoznak.

A Városi Könyvtár – további intézkedésig – szintén a megszokott nyitvatartás szerint üzemel. Az olvasótérben az ott dolgozókon kívül egyszerre maximum öt fő tartózkodhat, a többiek az előtérben vagy az utcán várakoznak. Ugyanez vonatkozik az emeleti kiállítóterem rendjére, azaz az ott dolgozókon kívül egyszerre maximum öt fő tartózkodhat, a többiek az előtérben vagy az utcán várakoznak. Az Ifjúsági Ház és a Magonc Tanoda – további intézkedésig – zárva tart.

– A döntést az intézmény az egészségügyi kockázatokat, valamint a hatóságok ajánlásait mérlegelve hozta meg, és kérik minden érintett megértését – olvasható a friss közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!