Siklós

2020.03.08. 14:05

Párbeszéd indult a vállalkozókkal

Vállalkozói kerekasztal alakult a minap Siklóson. Riegl Gábor polgármester elmondta, a város új fejlesztési programot készül elfogadni, amelynek egyik fontos alappillére a gazdaságfejlesztés.

Zs. K.

– A helyi vállalkozások és vállalkozók városunk fejlődésének szerves részei, így véleményük, problémáik és jövőbeli fejlesztési elképzeléseik megismerése rendkívül fontos. A kölcsönös párbeszéd érdekében indítunk útjára egy rendszeres, szakmai konzultációra irányuló vállalkozói kerekasztalt – fogalmazott.

Az első, nyílt hangvételű, őszinte beszélgetéseket hozó rendezvényen a gazdasági élet helyi szereplőinek nehézségei és jövőbeli fejlesztési elképzelései is napirendre kerültek.

A mintegy félszáz vállalkozó részvételével megrendezett alakuló ülés után a mezőgazdasági vállalkozók és bor­ászok szekciója is megalakult, majd ezután minden hónap első keddjén a többi szekciót is életre hívják: áprilisban az ipari, termelési szektor, májusban a kereskedelmi, júniusban a szolgáltatói, szeptemberben pedig a vállalkozó nők szekciója kezdi meg a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!